e-Twinning Projemiz

Ortak okullarımız ile başlattığımız Bir Pati Masalı adlı proje ile okulumuzda sahipsiz sokak hayvanları için çocuklarımızla birlikte farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.

Projedeki amacımız çocuklarımızı hayvanlara karşı merhametli ve sevgi dolu yetiştirerek empati yeteneklerini geliştirmektir. Umuyoruz ki bu proje ile öğrencilerimiz hayvan haklarını öğrenecek ve aynı zamanda çevreye karşı duyarlı birer birey olacaklar. Etrafımızda yaşayan sahipsiz hayvanlar konusunda bilinçli bireyler yetiştirerek farkındalık yaratmak. Sahipsiz sokak hayvanlarını (kedi,köpek) okul bahçelerimizde yada evlerimizin önlerinde kuracağımız doğal yaşam atölyelerinde/yuvalarda/kulübelerde sahiplenerek onlara korunacakları bir yuva sağlamak.

Not: Proje çalışmalarımızı güncel olarak blog sayfamızdan takip eebilirsiniz. Blog sayfamıza ulaşmak için tıklayınız

05-04-2021

Yayın: 05.04.2021 - Güncelleme: 03.01.2023 09:33 - Görüntülenme: 525