ERASMUS+ AKREDİTASYON PROGRAMI YURT DIŞINA GİDECEK ÖĞRENCİ SEÇİMİ İÇİN DİL SINAVI

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen AB Erasmus+ Akreditasyon Okul Eğitimi kapsamında okulumuz Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu Konsorsiyum Ortağı olmaya hak kazanmıştır.

Okul idaresince hazırlanan komisyon kararları gereği öğrenci seçim kriterlerinden biri olan yabancı dil seviye tespit sınavı 17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 09:00 da okulumuzda yapılacaktır.

Çalışmalarda görev almak isteyen öğrencilerimizin Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda oluşturulan ve daha önce web sitemizde duyurusu yapılan katılımcı belirleme anketini doldurması ve seviye belirleme sınavına girmesi gerekmektedir.

Seviye belirleme sınavı okul komisyonu tarafından hazırlanacak çoktan seçmeli test şeklinde olacak ve toplam 50 sorudan oluşacaktır. Sınav sonuçları web sitemizde 19 Ocak 2024 Cuma günü yayınlanacaktır. Sınav sonuçları, bir önceki eğitim öğretim yılı akademik not ortalaması ile birlikte toplanacak, çıkan sonuçlara göre şeffaf bir şekilde sıralama yapılarak ilk 4 (dört) öğrenci asil, sonraki 4 (dört) öğrenci yedek olarak belirlenerek duyuruya çıkacaktır. Gerekli şartları sağlayan öğrenci velileri ile daha sonra web sitemiz üzerinden duyurulacak bir tarihte zoom üzerinden bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin velileri tarafından aşağıdaki formun 8 Ocak 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurulmasını önemle rica ederiz.

Okul Komisyonu

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 10:17 - Görüntülenme: 582