DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu

Gelecek Seninle Şekillenecek e-Twinning Projemiz

e-Twinning projemiz Şubat ayında başlayıp toplam 3 ay sürecektir. Toplam 8 Türk okulu ve 1 Moldova Cumhuriyetinden Avrupa okulunun bulunduğu proje İklim Değişikliği ve Çevre Kirliliği konusunda farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. Projenin güncel haberlerini blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

GELECEK SENİNLE ŞEKİLLENECEK

(THE FUTURE WILL BE SHAPED BY YOU)

Projemiz Hakkında

Güneş sistemi içerisinde yaşanabilir tek gezegen dünyadır. Tarım, ticaret ve sanayi alanındaki ilerlemeler ve tüketim alışkanlıklarımız dünyanın doğal dengesini bozmuştur. Bunun neticesinde ortaya çıkan sorunlar her geçen gün etkisini arttırmaktadır. Küresel problem arasında yer alan iklim değişikliği çağımızın en büyük sorunlarındandır. Projemizde öğrencilerin iklim değişikliği konusunda farkındalık kazanmalarını istiyoruz. Öğrencilerimiz 'İklim Değişikliğini' inceleyerek, sebep ve sonuçlarını öğreneceklerdir. İklim değişikliğinin etkilerini görecek ve bu etkileri en aza indirebilmek adına neler yapabileceğiyle ilgili fikir yürüteceklerdir. Etkin katılımla ve işbirlikçi yaklaşımla küresel bir problemin farkına varacak ve çevreye daha duyarlı hale geleceklerdir.

25-03-202225-03-202225-03-202225-03-202225-03-202225-03-2022

Yayın: 18.01.2022 - Güncelleme: 25.03.2022 17:08 - Görüntülenme: 274