Ock

Ock

Bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlemiş ve 19 Ocak 2024 Cuma günü 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemini bitirmiş bulunuyoruz.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte hazırlamış oldukları 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni, 10 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi. Okul Müdürümüzün mesajını ve törene ait görselleri haberimizde görebilirsiniz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın 21.08.2023 tarih ve 2023/28 sayılı genelgesi ve eğitim politikaları kapsamında çocuklarımızda akran ilişkileri ve akran zorbalığı ile mücadeleye yönelik olarak Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siberay Projesi kapsamında farkındalık eğitimi yapıldı.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği, 9 Eylül 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın 21.08.2023 tarih ve 2023/28 sayılı genelgesi ve eğitim politikaları kapsamında çocuklarımızda sağlıklı beslenme konulu seminer verildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın 21.08.2023 tarih ve 2023/28 sayılı genelgesi ve eğitim politikaları kapsamında okulda hijyen ve sağlık konularında seminer düzenlendi.