SİBERAY Okulumuzda Bilinçlendirme Eğitimi Verdi

Milli Eğitim Bakanlığımızın 21.08.2023 tarih ve 2023/28 sayılı genelgesi ve eğitim politikaları kapsamında çocuklarımızda akran ilişkileri ve akran zorbalığı ile mücadeleye yönelik olarak Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Siberay Projesi kapsamında farkındalık eğitimi yapıldı.

Siberay faaliyetleri kapsamında  Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı görevlileri okulumuz konferans salonunda 8. Sınıf öğrencilerimiz için seminer düzenlendi.

Öğrencilerimizin interneti bilinçli ve güvenli kullanmasını hedefleyen Siberay farkındalık faaliyetleri kapsamında; okulumuz öğrencilerine  bilgilendirme faaliyeti yapıldı.

Seminerde, "siber güvenlik, siber suç ve siber zorbalık" konuları anlatıldı. Siber suç ve siber zorbalık, cezai yaptırımlar, internet etiği, ailelere ve eğitimcilere düşen görevler, dijital okuryazarlık sosyal medya kullanımı konularına değinildi.

Öğrencilerin konuyla ilgili sorularını da yanıtlayan Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Denizli Şubesi görevli polis memurlarımıza  emekleri ve katkıları için teşekkür ediyoruz.

Farklı konularda bilgi için https://www.siberay.com/ i ziyaret edebilirsiniz.

26-10-202326-10-202326-10-2023

Yayın: 26.10.2023 - Güncelleme: 03.01.2024 16:10 - Görüntülenme: 1129