DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu

DEĞERLİ VELİLERİMİZ VE KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

Eğitim öğretim yılı açılana kadar gerekli olan bilgileri burada sizlerle paylaşacağız.

5. Sınıflar Müdür Yardımcısı: Bünyamin ŞAHBAN

6. ve 7. Sınıflar Müdür Yardımcısı: Neslihan BİNAR

8. Sınıflar Müdür Yardımcısı: Gülşah TÜNAY

Şartları tutan, MUTLAKA EK'te istenen evraklarla * başvuru yapacaktır

Yoğunluk olmaması için MUTLAKA verilen gün ve saatlerde zemin kattaki idareci odasına bırakılmasını gerekmektedir.

Eksik evrak olursa başvuru kabul edilmeyecektir.

İstenen evraklar formda açıkça belirtilmiştir

Ayrıca öğrenci ile form GÖNDERİLMEMESİ, velinin bizzat getirmesi, önemle rica olunur

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 2024 Yılı Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu kapsamında hazırlanan Erasmus+ başvurusu Ulusal Ajans tarafından hibe almaya hak kazandı. Yapılan değerlendirme sonucu ilimizdeki okullar arasından toplam 26 okul konsorsiyum okulu olarak belirlenmiştir.

Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu olarak biz de 2023-2024 eğitim öğretim öğretim  yılı içerisinde proje kapsamında belirlenen çalışmaları yürütecek, personelimiz ve öğrencilerimizin katılacağı Avrupa'ki okullara gezi düzenleyecek, yaklaşık 1 hafta boyunca oradaki eğitim öğretim faaliyetlerine katılacağız.

Bu proje, öğretim ve okul gelişiminde iyi uygulamaların paylaşımı ve transferi, dil öğreniminin teşvik edilmesi, Avrupa çapında profesyonel ağlarda kurumumuzun görünürlüğünün artması, sınır ötesi değişim ve işbirliğine girme ve yüksek kaliteli projeler yürütme kapasitemizin geliştirilmesi amaçlarımıza ulaşmamızda önemli bir kilometre taşı olacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi'ne ve okulumuz proje yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Mrt

Şbt

Deprem Bağışları Cumhurbaşkanlığımız tarafından vatandaşlarımızın yapacağı yardımların AFAD Başkanlığınca koordine edilmesi uygun görülmüş olup, yardımlarınızı banka hesap numaralarının yanı sıra çevrimiçi olarak da yapabilirsiniz.

Okulumuz öğrencisi Asya ÖZ**** düzenlenen resim yarışmasında Denizli 2.si oldu