Sportif başarılarımız devam ediyor

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle 'Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı' yapıldı.

Şbt

4 Mart 2022 günü saat 10.00 da ülke genelinde eş zamanlı yapılacak olan tatbikatların güvenli bir biçimde gerçekleştirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ve senaryo gereği gerekli güvenlik uygulamaları hakkında personelimize bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Tatbikat adımları anlatılmıştır.

#TekTuşHayataDokunuş

Şbt

Kız Basketbol Takımımızın Isparta'da düzenlenen U14 Kızlar Bölge Şampiyonası sonrası Türkiye Finallerine de katılma hakkı kazanmasının ardından, Enerji Verimliliği Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Öykü ve Resim Yarışmasına katılan eserler arasında yapılan nihai değerlendirmede okulumuz öğrencisi Yade Beren Konya Denizli İlinde Öykü Dalında dereceye girerek İlimiz adına Ankara'da finallere kalmıştır.

Şbt

OKULUMUZDA 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI 07.02.2022 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

May

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety label "e-güvenlik etiketi" aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket okullara ulus ötesi platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

Nis

Ortak okullarımız ile başlattığımız Bir Pati Masalı adlı proje ile okulumuzda sahipsiz sokak hayvanları için çocuklarımızla birlikte farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.