DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu

Ara

Son zamanlarda ülkemizde ve çevremizde o kadar sık şiddet haberleri duyuyoruz ki artık çocuklarımızın da kendi akranları ile olan ilişkilerinde zorbalık konusu gündeme gelmeye başladı. Bizler okul idarecileri olarak bu konuyu çok önemsiyoruz ve çocuklarımız için tedbir alarak zorbalıkla karşılaştıklarında yada zorbalık yapmaya meyilli hale geldiklerinde yetişkinler olarak, ebevenyler olarak nasıl müdahale etmemiz gerektiği noktasında uzman birinden yardım almamızın zamanı geldiğini fark ettik. Veli ve öğrencilerimiz için düzenlenecek seminerlere ait bilgiler veli gruplarında paylaşılacak olup katılmanızı rica ederiz.

Ara

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety label "e-güvenlik etiketi" aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket okullara ulus ötesi platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

Değerli öğrencilerimiz ve Sayın Veliler

Eğitim öğretim yılı açılana kadar gerekli olan bilgileri burada sizlerle paylaşacağız.

5. Sınıflar Müdür Yardımcısı: Bünyamin ŞAHBAN

6. ve 7. Sınıflar Müdür Yardımcısı: Şerife Esra HAYTA

8. Sınıflar Müdür Yardımcısı: Halil İbrahim YÜKSEL

Tem

Müdür Yardımcımız Halil İbrahim YÜKSEL tarafından 8.sınıf öğrenci ve velilerine LGS tercih süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Haz

Okulumuz başarıyla yürüttüğü eTwinning çalışmalarıyla, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve bu yıl Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Haz

Pamukkale üniversitesi Egitim fakültesi   matematik eğitimi ana bilimdalı ilköğretim matematik öğretmenliği  bölümünün Danışman Prof. Asuman DUATEPE PAKSU  'nun  matematikte oyun tabanlı öğretim ve toplum hizmeti projesinde 5/G sınıfımıza uygulanmıştır.

May

Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu olarak akademik başarıların yanı sıra sanata ve spora çok önem veriyoruz.

May

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Konseri kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Nis

Denizli  Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesinin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Resim Şöleninde okulumuzu temsil ettik.

Mrt

Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu öğrencileri sportif alanda okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Mrt

Şehitleri Anma Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107.Yılı etkinlikleri ile İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda şiir kategorisinde derece elde ettik.